Geen producten (0)
 

Jongerden-de Jonge, J.C. - Inspecteur Almund (3 dl.).

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De Pen met het goudenkroontje (deel 1)  Bjorn Borgson woont in de buurt van de fjorden. Zijn vriend Nils woont niet ver bij hem vandaan. In de winter gaan ze op hun ski's naar school. Samen gaan ze bij de opa en oma van Bjorn logeren. Met de trein is dat wel een reis van twaalf uur. Onderweg zien ze een man die in hun bagage zoekt. Hij wil Bjorn uit de trein gooien. Wat moet Bjorn doen?

Inspecteur Almund krijgt hulp (deel 2
Bjorn en zijn vriend Nils gaan zwemmen. Als ze weer uit het water komen, zijn hun handdoeken gestolen. Later verdwijnt er een oude bezem...De opa van Bjorn komt op bezoek en ook een oude
bekende: inspecteur Almund. Die is bezig met een onderzoek naar valse dollarbiljetten. Bjorn en Nils helpen mee. Maar dat wordt gevaarlijk!

Inspecteur Almund grijpt in (deel 3)
Bjorn en zijn vriend Nils hebben vakantie en inspecteur Almund komt logeren. Ze ontdekken een nieuwe buurman. Een vreemde buurman! Bjorn en Nils vinden een injectienaald in hun roeiboot en als ze een paar dgaen later bij hun boot komen, is er bijna niets van over. Er volgt een angstig avontuur!

uitg. den Hertog, 189 pag. in 2 delen. vanafca 10 jaar. In mooie staat!