Geen producten (0)
 

Vries, J.J. de - De reizen van Paulus

€ 3,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 8161
EAN code 9789026605888
Omschrijving

J.J. de Vries | de reizen van Paulus | jeugd | eerste eeuw na Chr.

Saulus van Tarsen is een vurig bestrijder van de dwaalleer van Jezus van Nazareth. Om de volgelingen van Jezus uit te roeien, reist hij door heel Israël, en nog veel verder als het moet. 
Op een van deze reizen, naar Damascus, is er plotseling ene fel licht om Saulus heen. Hij valt op de grond en hij hoort een stem uit de hemel: ‘Saul, Saul, waarom vervolg je Mij?’ Het is de stem van de Heere Jezus, de Messias, Die leeft! Dan wordt alles donker om Saulus heen. Saulus weet nu dat hij heel erg gezondigd heeft toen hij de volgelingen van Jezus in de gevangenis liet werpen. Maar na drie dagen komt er een man van God, Ananias. In de naam van de Heere Jezus verlost hij Saulus van zijn blindheid en vervult hem met de Heilige Geest. 
Dan gaat Saulus weer op reis: naar Griekenland. Daar wordt hij Paulus genoemd. Overal predikt Paulus dat Jezus van Nazareth de enige Verlosser en Zaligmaker is. Talloze gevaren omringen Paulus. Joden bedreigen hem en Grieken lachen hem uit. Maar hij gaat door, want de Heere Zelf gaat op iedere reis met Paulus mee! 

ISBN: 9789076061238 

Gebonden - Uitgeverij Mes - 90 pag. in mooie staat! Naam uit boek gehaald