Geen producten (0)
1 2
 

Baron-Janssen, Ineke - Nancie trilogie

€ 7,95
Op voorraad
Omschrijving

De hoofdpersoon in deze spannende meisjestrilogie is Nancie. In Mijn zusje Nancie komt Nancie als pleegkind bij de familie Vermeer wonen. Haar ouders zijn overleden toen ze nog jong was. Rianna Vermeer vindt het wel leuk dat ze nu een eigen zus krijgt. Maar al gauw bljkt dat Nancie niet de zus is waar ze lekker mee kan kletsen en spelen. Eigenlijk valt het Rianna allemaal erg tegen, ook omdat haar ouders zo druk zijn met Nancie. Tot Rianna op een dag wordt vermist. Dan wordt alles anders.

Toch heb je gewonnen Ellen gaat over de vriendin van Nancie, Ellen. Op het VMBO komt Ellen los van de beschermde wereld waarin ze is opgegroeid. Door een klasgenoot wordt ze overgehaald ook eens een spelletje te spelen op een gokautomaat. Maar na die ene keer volgen er meer. Ellen zet steeds meer op het spel, zelfs de vriendschap met Nancie.

In Sanne's Ontdekking vindt Sanne tijdens het inzamelen van oud papier voor Roemenie een vreemde brief. Ze staat verstijfd van schrik als ze die leest. Samen met Bob gaat ze op zoek naar de afzender. Ze moet en zal het meisje vinden.

Uitg. de Banier, 311 pag. gebonden. in mooie staat!