Geen producten (0)

Bakker, Sonja - bereik en behoud je ideale gewicht

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Waarom wil je afvallen? Slank zijn is een ideaalbeeld voor de meeste mensen met overgewicht en vaak zelfs een fantasie die nooit uit lijkt te komen. In de modewereld, tijdschriften en reclames zie je alleen maar slanke modellen. Je zou bijna denken dat overgewicht een zware zonde is. Want we kijken nu eenmaal in eerste instantie naar het uiterlijk. Natuurlijk is het goed om een mooi figuur na te streven. Maar veel belangrijker is dat je lichaam in balans is. Dat je er een gezond leefpatroon op nahoudt. Dat je let op voeding, dat je genoeg beweegt en dat je stress afwisselt met ontspanning. Dan ben je op de goede weg. Als je alleen maar wilt afvallen voor een goed figuur, loop je de kans ten prooi te vallen aan het jo-jo effect, want als je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt is je motivatie weg om door te gaan.
Daarom heet dit boek Bereik en behoudt je ideale gewicht. Wie al succes heeft geboekt met mijn eerste boek Bereik je ideale gewicht zal in deze uitgave inspiratie vinden om door te gaan. Want vanuit de reacties van de lezers van mijn vorige boek is gebleken dat ze het prettig vonden dat ik de weekmenu's kant en klaar aanbied.
In deze uitgave vind je nieuwe overzichtelijke weekmenu's om je ideale gewicht te behouden. En daarnaast ook nog oefeningen die je lichaam in conditie houden. Je kunt met dit boek niet alleen afvallen, maar ook zorgen dat je op gewicht blijft. Ga op weg naar een gezonder, beter en vast en zeker gelukkiger leven. Succes! Sonja.

Uitg 208 pag. pb.  Nieuwprijs is 17,95. Bij ons slechts 7,95 en slechts 2 exemplaren!