Geen producten (0)
 

Burgers-Drost, Julia - Geluk zonder einde

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKR-12097
Omschrijving

In Mijkes wereld heeft Mijke eigenlijk de beslissing al genomen, als ze het huis aan de Sprengenweg heeft gezien: dit is het helemaal. Maar haar vader denkt daar anders over. Toch weet ze hem over te halen en na de verhuizing maakt ze kennis met de buren en raakt al snel thuis. Maar haar hart maakt een sprongetje als ze in contact komt met de nieuwe zakenpartner van haar vader, Leo Admiraal!

In het tweede boek, Voor liefde is het nooit te laat, is Jeska Caging elf jaar als haar vader hertrouwt. Korte tijd later overlijdt hij en veel problemen komen op haar af. Toch keert het tij en komt uit een wel zeer onverwachte hoek het geluk.

Al is Esmee Evenblij een prima co-assistent, echt betrokken bij haar patiënten is ze niet. Door haar manier van doen heeft ze weinig vrienden en leeft ze als een kluizenaar. Dan wordt ze in korte tijd overrompeld door de vlotte babbel van haar nieuwe buurman, Charles Westerdijk en voor ze het weet vertelt ze hem alles. Hij brengt een ommekeer in haar leven in Bij jou ben ik thuis.

Uitg. 576 pag. gebonden, in mooie staat!