Geen producten (0)
 

Del Fabbro, V. - Plaats om te blijven

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Een Plaats om te blijven - Zodra verslaggeefster Monica Brunetti het stadje Lady Helen binnenrijdt, is ze verkocht.  Deze parel aan de westkust van Zuid-Afrika, die bijna schuilgaat onder de weelderige bougainville, lijkt een paradijsje vergeleken bij haar woonplaats Johannesburg.  Als Monica dus de kans krijgt om redacteur te worden van Lady Helens enige dagblad, grijpt ze die met beide handen aan.
Met haar twee geadopteerde zoontjes en haar huishoudster verhuist ze op stel en sprong – en verruilt daarmee de problemen van de grote stad met die van dit kleine kustplaatsje.  Want zo sprookjesachtig als dit dorpje op het eerste gezicht leek, is het natuurlijk niet.

De Weg naar huis - De Zuid-Afrikaanse Journaliste Monica Brunetti na een traumatische gebeurtenis in een ziekenhuis in het township Soweto. Ze is in het hele ziekenhuis de enige blanke. In het bed naast haar ligt Ella Nkhoma, een inspirerende vrouw die met haar humor en zorgzaamheid gaandeweg Monica's vertrouwen weet te winnen.Als dochter van welgestelde ouders is Monica beschermd opgevoed. De opmerkelijke vriendschap met Ella brengt haar echter ver buiten de afgesloten blanke wijken. Daar maken de vrouwen iets mee dat hun levens voorgoed en ingrijpend verandert.De weg naar huis speelt zich af in het kleurrijke Zuid-Afrika. Het is een inspirerend verhaal over liefde, moed en alledaagse wonderen.Deze roman won in Amerika de prestigieuze Christy Award.Vanessa Del Fabbro is geboren en getogen in Zuid-Afrika. Ze is journaliste en woont met haar man en haar dochtertje in Houston.

Uitgeverij Mozaiek, 365 pagina's + 325 pag. pb. In super mooie staat! 2 delen compleet voor 17,50