Geen producten (0)
 

Wageningen, Gerda van - Hart van goud (Zeldzaam)

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De familie Defoer runt al drie generaties een juwelierszaak. Ben en Joke zijn net de zestig gepasseerd en dochter Trude Lies zal de winkel overnemen. Maar twijfels steken bij haar de kop op als de winkel keer op keer overvallen wordt.
Trude Lies' broer Jurian heeft gekozen voor een onzekere toekomst als kunstenaar; werken is hem vreemd. Geen goede opvolger dus voor de winkel, die bij haar in betere handen zal zijn. Alleen voelt ze zich vaak onprettig, want er zijn al een paar keer overvallers in de winkel geweest en dat heeft zijn sporen nagelaten. Daarbij blijft een baan in het onderwijs, haar oorspronkelijke professie, haar aantrekken. Toch doet Trude Lies haar best om haar familie niet teleur te stellen. Dan volgt opnieuw een overval en staat ze er helemaal alleen voor omdat haar ouders het niet meer aankunnen. Gelukkig krijgt ze hulp van Sep, de sieradenontwerper die voor de winkel werkt.

Uitg. Kok, 214 pag. gebonden, in hele mooie staat! Nieuw is ie uitverkocht, we hebben er nu eentje 2ehands in zee mooie staat! Is Zeldzaam!