Geen producten (0)
1 2
 

Wageningen, Gerda van - Vertrouwde haven

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan echter afhankelijk van het vervoeren van vracht op het Duitse Roergebied en zien de veranderingen daar ongerust aan. Als de familie Van Eeghen door een ramp wordt getroffen, erft Maryse een binnenschip, waar ze Kees Oversier als haar zetschipper op laat varen. Al snel leidt dit tot onverwachte, maar zeer gelukkige veranderingen in haar leven.
Dan breekt de oorlog uit. Vanaf hun schip moeten Kees en Maryse toekijken, hoe Rotterdam wordt gebombardeerd en de oorlog hun leven en dat van hun dierbaren voorgoed verandert.

Gerda van Wageningen schrijft historische streekromans en dit drieluik (Goede vaart en Voorbij de horizon verschenen eerder) vertelt het verhaal van de Nederlandse Rijnschippers in de jaren 1917 -1945. Boeiende vertellingen en romantische ontmoetingen maken het lezen van haar romans een feest! Naast historische romans schrijft de auteur ook hedendaagse familieromans.

Uitgeverij Kok, 216 pagina's gebonden. In zeer mooie staat!