Geen producten (0)
1 2
 

Maaretha Maretha - Voor het oog van deze zon

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Opeens is het alsof ze te moe is om te praten Koel denkt ze diep vermoeid De kussens zijn eindelijk koel en ik ben te moe om verder te praten ... Ik heb kinderen en ja soms weet ik niet of ze de vreugde die ze me geven, opwegen tegen het leed. Maar ze zijn volwassen en moeten nu zelf tegenover God rekenschap afleggen. Ze zijn nu al zover, dat ze net als hun vander en moeder onbeschut staan voor het oog van deze zon.

Hanna van der Merwe wordt opgenomen in het ziekenhuis voor een staaroperatie, waardoor ze tijdelijk in het donker moet leven. Gedurende deze periode maakt Hanna de balans op van haar leven. Teruggeworpen op zichzelf moet Hanna bekennen dat er veel is misgegaan in haar huwelijk, bij het opvoeden van de kinderen. Had ze meer kunnen doen voor haar man die als een totaal ander mens terugkeerde uit de oorlog? Waarom is er zoveel fout gegaan in het leven van haar kinderen? Is zijzelf ook niet in gebreke gebleven?

Hanna leert voorbij de teleurstellingen, de zorgen en de pijn te kijken naar de kleine dingen die zo gemakkelijk onopgemerkt blijven. Evenals Guido Gezelle doet zij de ontdekking dat slechts éen moment van intens geluk voldoende kan zijn voor een heel leven

Uitgeverij de Groot Goudriaan, 208 pagina's p. Nieuwstaat!