Geen producten (0)
 

Erkelens, L. - Rechte lijnen (schrijver van 'De Eerkroon')

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Niek van Voorburg heeft een belofte gedaan aan zijn zwager Karel, de man van zijn enige zus Ella. Hij belooft voor Ella en haar kinderen te zorgen, maar hij mag niets vertellen van het verleden van Karel.
Na Karels dood doet Niek zijn uiterste best om zijn belofte na te komen, maar alle hulp die Niek zijn zus en haar gezin biedt, wordt verkeerd opgevat. Tot groot verdriet van Niek verbreekt Ella het contact met haar broer.
Om zijn belofte te kunnen houden, laat Nick een baan als burgemeester schieten en wordt hij rentmeester in Hoeverbeek. Zijn meisje Stinny accepteert die keuze niet en verbreekt de verloving.
Het enige wat Niek overhoudt, is zijn geloof. Steeds wordt hij bepaald bij het advies van Stinny's vader: 'Trek de lijnen recht, Niek. Dan worden de voren recht.' Deze voorwaardelijke belofte wordt uiteindelijk waarheid op een manier die Niek van tevoren niet had kunnen bedenken.  

De auteur, L. Erkelens. is bekend geworden vanwege zijn boek 'De Eerkroon". Van dezelfde auteur verscheen ook 'Deze kinderen hebben geen vader". 

Uitg. de Banier, 376 pag. gebonden. In hele mooie staat!   Wordt opengeslagen verzonden als deze alleen wordt besteld of bij een bestelling onder de 35 euro, want deze past niet door de brievenbus en de prijs is laag,. Nieuwprijs 20 euro