Geen producten (0)
 

Morris, Gilbert - Dagboek van een dienstmeisje

€ 11,95
Op voorraad
Omschrijving

Vijf november 1852 - Bijna vanaf het eerste moment dat ik Davis zag, heb ik van hem gehouden. Het is dwaas en belachelijk en ik schaam me ervoor. Maar ik schrijf eerlijk op hoe ik me nu voel. Ik zou niet onder hetzelfde dak met hem kunnen leven, terwijl hij met een andere vrouw is getrouwd.
Als haar moeder overlijdt, vertrekt Gervase Howard, samen met haat kat, mister Bob, naar Londen. Ze gaat werken als dienstmeisje in het huishouden van de Wingates. In het huis van deze adelijke familie ontmoet ze Davis, de oudste zoon van de Wingates. Hij zal zijn vader opvolgen in het bedrijf. Maar diep in zijn hart leest hij liever spannende boeken. Gervase voelt een diepe genegenheid voor Davis, maar beseft dat haar liefde voor hem geen kans heeft. Hun posities in de maatschappij zijn zo verschillend dat ze haar gevoelens wel moet verbergen.
Gilbert Morris is een van de meest populaire christelijke schrijvers in Amerika. Zijn liefde voor de geschiedenis heeft hij al in veel romans verwerkt. Met een van zijn boeken won hij de Christy Award, een belangrijke prijs voor christelijke fictie.

ISBN: 9789033628856

Paperback - De Banier - 367 pag. In mooie staat! Naam doorgehaald.