Geen producten (0)
1 2
 

Mazzarella, Nicole - Diepe stilte

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De grootste wens van de koppige, onafhankelijke Dottie Connell is om de boerderij van haar familie in haar bezit te krijgen. Als haar vriendin vroegtijdig overlijdt, krijgt Dottie de zorg van haar dochter Mattie toevertrouwd.
Dottie ontdekt emoties in zichzelf die ze liever niet toelaat. Intussen wordt ze onder druk gezet door de plaatselijke gemeenschap om de zorg voor Mattie aan de oom van het meisje, Dotties ex-verloofde, toe te vertrouwen. Ze voelt zich gedwongen om haar verleden onder ogen te komen. Terwijl ze worstelt met de opvoeding van Mattie, sluit haar rechterhand op de boerderij, de enige man die het langer dan één seizoen met haar uithoudt, vriendschap met het meisje en probeert hij Dotties vertrouwen te winnen.
Deze relaties confronteren Dottie met haar diepgewortelde ideeën over moederschap, seksualiteit en God. Als haar strijd om het bezit van de boerderij tot een meedogenloze climax leidt, realiseert Dottie zich dat ze haar overleden vriendin en haar dochter zal moeten bedriegen om de boerderij te kunnen behouden.

Nicole Mazzarella groeide op in Ohio en schrijft origineel en verfijnd over het plattelandsleven in Amerika. Ze geeft les in creatief schrijven op Wheaton College en woont tegenwoordig met haar man in de staat Illinois. Dit is haar eerste roman. Ze won in 2006 een Christy Award voor haar beste debuutroman.

Uitgeverij Kok, 239 pagina's pb. In zeer mooie staat!