Geen producten (0)
 

Blackstock, Terri - Bewijs van genade / Gerechtvaardigde middelen / Verborgen motieven

€ 25,99
Op voorraad
Omschrijving

Bewijs van Genade - Een brandend verlangen naar wraak, een ontluikend geloof. Welke van de twee zal het winnen?

Linda Barrett, een jonge advocate, ziet er tegenop om haar vliegtuig te verkopen, maar kan het zich niet meer veroorloven haar geliefde Piper te houden. Hier verschijnt Jake Stevens ten tonele: rijk, arrogant en geïnteresseerd in Linda's vliegtuigje. Linda en hij maken een proefvlucht met een catastrofale afloop. Daarna volgt de ene rampzalige gebeurtenis de andere op. Eén ding is duidelijk: er zit iemand achter Linda aan... iemand die geen rust zal vinden tot zij dood is. Deze meeslepende roman van Terri Blackstock neemt de lezer mee in een bloedstollende vlucht naar een wereld waar de duistere kanten van de mens met een veel grotere kracht botst... waar liefde wortel kan schieten temidden van wilde haat... en waar angstwekkende omstandigheden die niemand in de hand heeft wonderbaarlijk genoeg de voedingsbodem vormen voor vergeving, geloof en vertrouwen

Gerechtvaardigde middelen -  Een misdadiger die handig door de mazen van de wet weet te glippen. Zijn slachtoffer: een aantrekkelijke vrouw met een geheim. Tussen hen in staat een gewetensvolle rechercheur die moet kiezen tussen de wet en de rechtvaardigheid.

Een vreemde verkrachtingszaak: het slachtoffer staat te popelen om te getuigen. En er is meer dan genoeg bewijsmateriaal tegen de dader. Maar één ding zit rechercheur Larry Millsaps dwars. De mooie, jonge Melissa Nelson weet verdacht veel over het bewijsmateriaal dat de dader achter de tralies kan brengen.
Langzaam maar zeker wordt het mysterie ontrafeld: het schokkende misdaadverleden van de verdachte… en Melissa’s eigen verleden dat alles in zich heeft om haar geloofwaardigheid tot nul te reduceren.
Een verscheurend gewetensconflict voor Millsaps – de ironie van de wet en de eisen van zijn christelijke overtuiging – waarin hij Melissa beschermt tegen een psychopatische stalker. Zelfs als zich bewijzen opdringen die niet de misdadiger verdacht maken, maar de vrouw van wie Millsaps is gaan houden.

Verborgen motieven - Verdacht van moord - Hij weet dat ie onschuldig is - Eén ding weet ze zeker: zijn misdrijf tegen haar. 

Internationaal kunsthandelaar Louis Dubose is vermoord. De politie is er van overtuigd dat zij de juiste man hebben opgepakt. Ben Robinson werd kortgeleden ontslagen bij Dubose. Hij heeft een motief en er zijn een reeks overtuigende bewijzen. Eén persoon is echter niet overtuigd. - iemand die Ben goed kent. Goed genoeg om te weten dat hij een leven kan verwoesten, maar niet om het te nemen. Moet deze persoon nu haar eigen welzijn op het spel zetten voor zijn onschuld? Haar persoonlijke aanklacht is bijna zo bitter als moord Kent Sharon Robinson Ben goed genoeg? Dat is de cruciale vraag. Twee ontvoerde kinderen weten het antwoord, maar is er tijd genoeg om hun leven te redden? 

Verborgen motieven is meer dan alleen een voortreffelijke misdaadroman. Het is een ontroerende beschrijving van wat vergeving kan kosten en hoe onschuld en geloof zich meten met monsterlijk kwaad.

Uitg. Novapress, 845 pag. pb. in drie delen, in goede staat!