Geen producten (0)
 

Sant, Mien van 't - Hoeve de Terp Omnibus / Hoeve aan de Linge Omnibus / Zwarte Mart

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKR-35045
Omschrijving

Deze set bevat de volgende boeken:

Hoeve de Terp Omnibus
Een prachtige boerenroman over Dirk en Jannie die het snel groeiende boerenbedrijf Hoeve De Terp leiden. Het hooggeklasseerde stamboekvee en de paardenfokkerij brengt hen in contact met bedrijven over de hele wereld. Ook de groei van het gezin staat niet stil. De twee zonen en een dochter die geboren worden groeien op, waarbij de grote karakterverschillen steeds duidelijker worden. In het vervolgdeel De zonen van De Terp botsen de twee jongens Han en Dirk-Jan steeds heftiger. De tegenstellingen tussen de beide zonden spitsen zich toe. Op school is Han de voorbeeldige leerling en mislukt zijn broer volledig. Toch wordt van hen verwacht dat zij het inmiddels vermaarde familiebedrijf samen zullen overnemen. Een verschrikkelijk conflict kan niet uitblijven... Rie van Rossum

Hoeve aan de Linge Omnibus
Een prachtige omnibus in vier delen over vooral Dien, de eigenaresse van die grote boerderij aan de Linge, 'Zon Rondom'. Het huwelijk tussen Dien en Bertus de Jong is niet gelukkig. Zij laat Bertus en hun zoon Arie achter en vertrekt. Als Bertus echter overlijdt, keert Dien weer terug. Ze neemt zich stellig voor haar goede naam terug te winnen, maar dat valt niet mee. De dorpsroddel is genadeloos. Het is ook waar, Dien houdt helemaal niet van het boerenbedrijf. En ze heeft ook contacten met mannen, want die kerels zijn niet zo onbeduidend als haar dorpsgenoten. Haar ongedurige leven leidt tot teleurstelling en diepe conflicten met Arie. Uiteindelijk lopen de zaken op 'Zon Rondom' helemaal mis. Dien verkoopt de hoeve aan de Linge en heeft haar zinnen op een bungalow aan het water gezet. Zal het haar nu lukken de juiste weg naar het geluk te vinden?

Zwarte Mart
Martha Bol, half Italiaans en geboren in Brabant, verkiest in een opwelling haar leven door te brengen op het Groningse platteland, waar ze door haar levensstijl maar moeilijk wordt aanvaard. Haar ontembare werkkracht sleept haar er echter doorheen. De dienende taken die ze uitvoert, brengen haar ook in een positie waarin ze toch de juiste levenspartner treft. 

Uitg. goede staat