Geen producten (0)
1 2
 

Zoeteman-Meulstee, Thea - Vakantie in Tjechie

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Charlotte is met een groepsreis op vakantie in Tsjechië. De groep is erg  gezellig en geniet van de prachtige omgeving. Maar een van de meisjes, Geralda,  houdt zich steeds afzijdig. Charlotte begrijpt niet waarom. Niemand is toch  onvriendelijk tegen haar? Ook Anne, de vriendin van Jesse, komt vaak vreemd uit  de hoek. Ze baalt ervan dat Charlotte goed met Jesse, de reisleider, overweg  kan.

Als blijkt dat er binnen de groep geld wordt gestolen, vindt Charlotte het  geld tussen haar spullen. Ze wordt verdacht van diefstal en niemand wil nog met  haar te maken hebben. Hoe moet Charlotte bewijzen dat ze het niet gedaan heeft?

Jesse gelooft in Charlottes onschuld, maar hij vertelt dat niet aan de andere  deelnemers. 'Vertrouw me maar, het komt goed', zegt hij telkens weer. Hij  probeert haar moed in te spreken, maar daar is Anne weer niet blij mee ...  Charlotte raakt verstrikt in een net van achterdocht en jaloezie. Kan ze Jesse  wel vertrouwen? Houden Anne en Jesse wel van elkaar?

Thea Zoeteman schreef diverse romans voor de Vlinderserie van de Uitgeverij  de Banier. De onderwerpen die zij in haar romans aansnijdt, zijn herkenbaar voor  de moderne lezer. Andere boeken van Thea Zoeteman zijn Rosalie, Een  moeder voor Dennis en Bevrijdingskind.

Nieuw! Uitgeverij de Banier, 331 pag. gebonden! In mooie staat!