Geen producten (0)
 

Gansky, Alton - Wonderkind

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Al vanaf zijn geboorte is Toby Matthews anders dan andere kinderen. Hij is braaf, slim en stelt vragen over onderwerpen waar zijn leeftijdsgenootjes zich geen moment mee bezighouden. Als hij zes jaar is ontvluchten moeder en zoon hun geboortedorp én vader Matthews, om ergens anders een nieuw bestaan op te bouwen.
Dan blijkt dat Toby meer dan alleen maar intelligent is - hij bezit het wonderlijke vermogen het lijden van mensen een halt toe te roepen en
bepaalde vormen van kwaad in te dammen. Dit heeft verstrekkende gevolgen, en het duurt dan ook niet lang of de media krijgen er lucht van. De jongen én zijn moeder vallen in handen ' van de berekenende tv-programmamaker Richard Wellman. Het lijkt er steeds meer op dat Toby's bijzondere gaven geheel ingezet worden voor kwade doeleinden - en, de opbrengsten daarvan gaan naar Wellman zelf. De naïeve Toby en zijn moeder kunnen zich met geen mogelijkheid meer aan Wellmans greep onttrekken. Dan duikt in deze beklemmende situatie voormalig theologiestudent Thomas op. Kan hij Toby redden uit het net van geld en macht?

Uitg. Mozaiek, 300 pag. pb. In mooie staat!