Geen producten (0)
Nieuwstaat!
Bron Cavanaugh, Jack - De verborgen Bron
1 2
 

Cavanaugh, Jack - De verborgen Bron

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

DE VERBORGEN BRON is een levendig en accuraat portret van een onstuimige Brit die zich op een kruispunt in de geschiedenis bevindt.

Een uitzonderlijk scherp verstand, de liefde van een mooie vrouw, en een opmerkelijke missie - het leven is veelbelovend voor Thomas Torr.

De illustere John Wycliffe heeft Thomas uitgekozen om hem te assisteren bij het vertalen van de Latijnse Bijbel in het Engels. De jonge boerenzoon voelt dat dit nog maar het begin is van Gods plan met zijn leven.

Maar er dreigt ook gevaar. Op bevel van de kerk is het bezit van een Engelse Bijbel verboden op straffe des doods. Niettemin is het Vaticaan welwillend bereid Thomas audiëntie te verlenen.

In de hoop Wycliffe's vertaling te kunnen verdedigen reist Thomas van het Engelse platteland waar hij woont naar de grandeur van Rome waar het verraad op de loer ligt. Hij raakt verzeild in een avontuur zonder weerga dat hem van de catacomben onder Rome terugvoert naar het achterland van Brittannië.

Een avontuur waaraan alles wat hem dierbaar is - zijn leven, zijn reputatie en de vrouw die hij bemint opgeofferd dreigt te worden.

Uitgeverij de Groot-Gudriaan, 315 pagina's paperback, Pracht exemplaar!