Geen producten (0)
1 2
 

Steeg-Stolk, Hanny van de - Onbegrepen wegen

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Onbegrepen wegen  -  H. van de Steeg-Stolk (Auteur)

Prachtige familieroman, waarbij gebeurtenissen uit het verleden, niet kunnen worden vergeten. Totdat de ware reden duidelijk wordt! Maar kan Rhodé dan verder?

Het dodelijk ongeval van haar vader op haar dertiende verjaardag, blijft ingrijpend voor Rhodé Terhorst. Ze blijft het de andere, onbekende bestuurder maar kwalijk nemen. De eerste jaren wordt oom Rick, een broer van haar moeder, haar voogd. Maar als ze beslist op zichzelf te gaan wonen, kan ze een prachtig stadspandje kopen, dat ze met enthousiasme verbouwt tot een winkeltje met merkkleding voor kinderen.
Ben, haar buurman van de broodjeszaak, besteedt wel veel aandacht aan haar, maar Rhodé heeft geen belangstelling.  Met Sam van Houten klikt het beter, totdat hij zich om een voor Rhodé duistere reden terugtrekt. Ook apotheker Onno Meyer toont belangstelling. Hij is gescheiden en draagt de zorg voor zijn twee jongens. Tijdens een bezoek bekent hij dat ze veel voor hem en de tweeling betekent en vraagt haar ten huwelijk. Maar dan beseft Rhodé niet echt van hem te houden. Er is een ander die ze lief heeft, maar die onbereikbaar lijkt. Wie of wat staat hun relatie in de weg?

Uitgeverij de Groot Goudriaan, 212 pagina's gebonden. In zeer goede staat!