Geen producten (0)
 

Spurgeon, C.H. - het Chequeboek van de bank des Geloofs

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Dit boek behandelt 366 beloften uit de Bijbel.
Een belofte van God, zo schrijft Spurgeon zelf, kan op zeer leerzame wijze worden vergeleken met een cheque. Zij wordt de gelovige gegeven met het oogmerk om hem iets goeds te schenken. Het is niet de bedoeling, dat hij haar voor zijn genoegen zal doorlezen en dat hij er dan mee klaar is. Neen. hij moet de belofte behandelen als een werkelijkheid, zoals iemand handelt met een cheque.
Hij moet die belofte nemen en haar met zijn eigen naam ondertekenen door haar persoonlijk als waar aan te nemen. Hij moet haar door het geloof aanvaarden als zijn eigendom. Hij hecht er zijn zegel aan, dat God getrouw is, getrouw ook aan deze bijzondere belofte. Hij gaat verder en gelooft, dat hij de zegen bezit, doordat hij de gewisse belofte ervan bezit en daarom zet hij er zijn naam onder om de ontvangst van de zegen te bewijzen.
God heeft geen enkel pand gegeven, dat Hij niet zal inlossen, en Hij moedigde geen verwachting aan. die Hij niet zal vervullen. Om mijn broeders te helpen dit te geloven, heb ik dit boek geschreven.

Uitg. de Banier, 370 pag. in mooie staat!