Geen producten (0)
1 2
 

Bonar, Horatius - Het bloed van de gekruisigde

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving

Dit is de titel van een bijzonder aansprekend boekje van de bekende Schotse prediker Horatius Bonar (1808-1889). Het boekje werd eerder uitgegeven onder de titel "Het bloed des kruises", maar is in deze uitgave geheel opnieuw bewerkt in een vlot leesbare stijl, waardoor het ook heel geschikt is voor verspreiding.

In "Het bloed van de Gekruisigde" confronteert Bonar de lezer met het grote heilsgebeuren op Golgotha, waar twintig eeuwen geleden de Zoon van God werd gekruisigd. Daarbij toont hij met de Bijbel in de hand aan, welke uiterst belangrijke consequenties deze bloedstorting had en nog steeds heeft voor de gehele mensheid, voor Joden en heidenen, gelovigen en ongelovigen. Het boekje ontmaskert de mens in zijn natuurlijke vijandschap tegen het verzoeningswerk van Christus en waarschuwt op een ernstige en indringende manier voor een voortleven in die levenshouding.

Maar daarnaast worden zelfs de meest verharde zondaars welmenend uitgenodigd om zich met God te laten verzoenen, nu het nog kan. Confronterend, appellerend, steeds met een bewogen oproep op de lezer: "Laat u met God verzoenen!"

Uitgeverij Tolle Lege, in zeer mooie staat!