Geen producten (0)
1 2
 

Selderhuis, prof. dr. Herman J. - Morgen doe ik het beter : gids voor gewone christenen

€ 3,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKTDi-5557
EAN code 9789055602308
Omschrijving

Morgen doe ik het beter : gids voor gewone christenen

Handreiking voor de omgang met vragen en verlegenheden vanuit het christelijk geloof in de praktijk van alledag, door de christelijk-gereformeerde predikant

Wil je zo graag groeien in je geloof, maar mislukt dat regelmatig? Slaag je er maar niet in om een super-christen te worden? Dan is dit echt een boek voor jou. De auteur leert je om met je zwakheden toch in geloof te leven.

Recensie(s):
Wie zich door zijn geloof laat inspireren om in de praktijk van elke dag als christen te leven, komt voor tal van vragen te staan. In een beeld: je betreedt een nieuw landschap waarbij je zonder een goede kaart verdwaalt. De auteur, christelijk-gereformeerd predikant en hoogleraar te Apeldoorn, heeft een ‘gids voor gewone christenen’ geschreven. Op heldere en aansprekende wijze beschrijft hij in tien hoofdstukken wat zich aan vragen en verlegenheden vanuit het geloof kan voordoen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met enkele vragen voor persoonlijke verdieping of bespreking in een groep. Wie op zoek is naar geloofstoerusting, vindt hier een goede gids.

Drs. R.S.E. Vissinga

Utigeverij Vuurbaak, 116 pagina's paperback. In goede staat!