Geen producten (0)
 

Jongste, ds. C. de ea - Wanneer ik voor u kniel (deel 1 en 2) Compleet!

€ 14,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

In totaal bevatten beide delen 500 bladzijden die gevuld zijn met 207 meditaties van 109 scribenten, alle handelend over de psalmen; 647 kleurenfoto''s van in- en exterieuren van de kerkgebouwen, en een uitgebreide toelichting van ds. C. de Jongste (de Thoolse pastor) over de gereformeerde liturgiek. Door de meditaties heeft het boek het karakter van een dagboek, door de foto''s het karakter van een kijkboek, door de kerkelijke gegevens het karakter van een informatieboek, terwijl de toelichting op de eredienst deze uitgave het karakter geeft van een leerboek. Een nuttige vierslag op A4-formaat.

Uniek: een 2-delig boekwerk rondom de eredienst: kijkboek, leerboek, dagboek en infoboek inéén.
- Compleet: 207 Gereformeerde Gemeenten op 6 werelddelen Anno Domini 2000 in 9 naties: Nederland en België (Europa), Verenigde Staten en Canada (Noord Amerika), Bolivia (Zuid Amerika), Nigeria en Zuid Afrika (Afrika), Indonesië (Azië) en Nieuw Zeeland (Australië). Alle gemeenten zijn te vinden in beide delen op bijgedrukte landkaarten.
- Illustratief: Per gemeente treft u u drie kleurenfoto's aan, genomen rondom de wisseling van de millenia (een foto van in- en exterieur van het kerkgebouw en één van veruit de meeste kerkenraden dan wel een andere foto), ten dienste van het wereldwijd kerkelijk samenleven.
- Instructief: In de marge van elke rechterpagina leest u een praktische toelichting over onze eredienst met al haar verrichtingen van de hand van Ds. C. de Jongste van Tholen. Voor uzelf nuttig. Met uw kinderen op zondag dan wel op gemeenteavonden of in verenigingsverband, ter leerzame bespreking.
- Meditatief: Aan elke gemeente is een psalmmeditatie opgedragen, voorzien van datum en een groet van de auteur. De meditaties zijn van alle predikanten en evangelisten uit binnen- en buitenland en enkele overleden voorgangers die een relatie met Tholen hadden. Zo worden alle Psalmen (die we in de eredienst zingen) als Woordverkondiging met u stichtelijk overdacht, ter dagafsluiting.
- Informatief: Diverse historische en actuele gegevens worden de lezer per gemeente aangereikt, ter bevordering van het kerkelijk besef.

Een 2 delig boekwerk rondom de eredients: kijkboek, leerboek, dagboek en info boek in een. Nu beide delen nieuwe voor slechts 14,90 totaal!