Geen producten (0)
 

Doleweerd, J.H. / Ds AA Brugge - Gij zult mijn getuigen zijn

€ 15,00
Op voorraad
Omschrijving

Zending in bijbels perspectief 
In de 21e eeuw lijkt de wereld kleiner dan ooit. Culturen en religies vloeien in elkaar over. Veel gebieden in de wereld zijn met het Evangelie bereikt. Toch geldt onverminderd de opdracht van Christus aan Zijn kerk om uit te gaan tot aan de einden van de aarde om het Evangelie te prediken en van Hem te getuigen. 
In dit boek wordt aandacht gevraagd voor de klassieke opdracht van zending, zoals deze aan de kerk gegeven is. Het gaat om zending, geënt op bijbels-gereformeerde uitgangspunten, in de actualiteit van de 21e eeuw. Het boek biedt een staalkaart van klassieke onderwerpen, zoals zending en de Bijbel, zending in de geschiedenis en in de theologie. Bovendien komen actuele thema=s, zoals de voltooiing, de werking van cultuur en de actuele zendingsvraagstukken aan de orde. 
De gedachte achter deze uitgave is die van studie, bezinning en gesprek. Zending is een opdracht die gestalte krijgt in het midden van de kerk. Daarom kan over zending in dit boek het laatste woord niet vallen. Het wil vooral aanzetten tot een hernieuwde bezinning over zending. 

Uitg. den Hertog, 331 pag. gebonden, in zeer mooie staat!