Geen producten (0)
1 2
 

Uitlegbijbel Statenvertaling - MIDDEL Harde band (blauw) BMU

€ 74,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 9453
EAN code 9789462785854
Omschrijving

Uitlegbijbel Statenvertaling Harde band - 170 x 240 mm  inclusief koker!

Kleur: Blauw    Editie groot voor kerkelijk gebruik. Compleet met Psalmen en formulieren

Meer dan honderd mensen, waaronder meer dan vijftig predikanten en theologen, uit de gereformeerde gezindte werken met grote betrokkenheid en inzet aan het unieke project Bijbel met uitleg. Deze Bijbel, die vanaf D.V. 30 mei 2015 beschikbaar is, bevat de GBS-editie van de Statenvertaling. Op iedere bladzijde wordt de Bijbeltekst op een eenvoudige en beknopte manier voor jongeren uitgelegd. De uitgave is voorzien van tal van illustraties, foto’s, landkaartjes en tijdschema’s.

De Bijbel bevat tal van full color illustraties van bijvoorbeeld een archeologische vondst, oude gebruiksvoorwerpen of de huidige situatie van een stad of gebied.

Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een korte inleiding. De inleiding biedt een korte, zakelijke samenvatting van de inhoud van het hoofdstuk.

De uitgave bevat meer dan honderd landkaarten. De ene keer verschaft de kaart inzicht in de politieke situatie van de tijd waarin het Bijbelboek is geschreven. Een andere keer geeft hij aan waar plaatsen of gebergten liggen.

Nieuw!