Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Alfred's Piano Methode voor Volwassen beginners (niveau 1)

€ 20,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

De lesmethode voor volwassenen die (weer) piano willen gaan leren spelen. De auteurs Willard A. Palmer, Morton Manus en Amanda Vick Lethco hebben deze lesmethode voor piano ontwikkeld, onder de Engelse titel: Alfreds Basic Adult Piano Course en bestaat uit drie delen. Voor de Nederlandstalige markt zijn de eerste twee delen vertaald met als titel Alfreds Piano Methode Voor Volwassen Beginners en 2.

Deze lesmethode voor piano heeft inmiddels de basis gelegd voor duizenden pianisten in het leren lezen van noten en gelijktijdig spelen van akkoorden. De methode bouwt qua moelijkheidsgraad langzaam uit. Het boek bevat beroemde songs zoals The Entertainer, Scarborough Fair, Greensleeves en Amazing Grace.

In de twee delen die daarop volgen wordt er ruimschoots aandacht besteed aan akkoorden (in beide handen), de kwintencirkel, omkeringen van akkoorden, majeur en mineur toonladders en nog veel meer. Een ontzettend grote verzameling van aanvullende literatuur is erin opgenomen, zodat de volwassen leerling zijn studies naar eigen smaak kan verbreden.

Uitg. Alfred Publishing, 96 pag. Nieuw!