Geen producten (0)
 

Haan, Martijn den - Op Hogen Toon (62 psalmzettingen met bovenstem) Noten

€ 15,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier nvt
Omschrijving

In dit koraalboek zijn 62 psalmzettingen opgenomen. Bij elke psalm is een bovenstem toegevoegd en bij sommige psalmen een intrumentale tegenstem.

Deze bovenstemmen kenmerken zich door eenvoud. Ook is er eenheid tussen de verschillende psalmen. De bijpassende eenvoudige orgelzettingen zijn in de praktijk ontstaan. Er is geen hoog niveau nodig - ze zijn qua speelniveau vergelijkbaar met Drenth. Ze geven goede steun aan de gemeentezang. Deze bundel is breed bruikbaar: thuis, op school en in de kerk.

De bovenstemmen zijn zo gemaakt dat ze goed zingbaar zijn. Alle psalmen zijn voorzien van een orgelzetting 'op hele noten'. De harmonisaties zijn eenvoudig gehouden. Bij een enkele psalm is nog een extra bovenstem aanwezig voor een solo-instrument.

De muziek is samengesteld door Martijn den Haan. Hij was een van de redactieleden van de bundel 'Elk zing' Zijn lof'. Enthousiast zingende en spelende schoolkinderen, orgellesleerlingen en de bovenstemgroep Leerdam stimuleerden tot het schrijven van deze bovenstemmuziek.

Bij dit boek hoort ook een tekstboek voor de zanger, klik HIER (u krijgt het boek ook te zien als u deze begeleidingsbundel in het mandje doet)

Spiraalbinding ca. 100 blz. Nieuw!