Geen producten (0)
Nu tot 50% korting!
Life - 10 adembenemende afleveringen Life - 10 adembenemende afleveringen
1 2
 

Life - 10uur Spectaculaire Natuurbeelden! 5 DVD

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2DVDNa
EAN code 8717344747813
Omschrijving

Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de natuur documentaire!

Zelfs naar BBC-maatstaven is Life een ware tour de force. De makers reisden ruim vier jaar lang alle continenten af om het beeldmateriaal voor deze unieke productie te verzamelen. Wat deze coproductie van BBC, Discovery Channel, SKAI en Open University nog eens extra bijzonder maakt, is het feit dat alle beelden zijn geschoten in haarscherp HD. Life laat op een nog nooit eerder vertoonde manier zien hoe dieren en planten reageren als ze in hun voortbestaan wordt bedreigd.

Het is een ongelooflijke aaneenschakeling van ingenieuze overlevingsstrategieën. De serie beslaat 10 afleveringen van 60 minuten. In elke episode staat een prominent aspect van het leven op aarde centraal. Naast spectaculaire, extreme en ronduit ontroerende beelden wordt Life gekenmerkt door een bevlogen manier van vertellen die ervoor zorgt dat de kijker geen seconde wil missen.

Life werd gemaakt door de veelvuldig bekroonde ‘Natural History Unit’ van de BBC. De serie doet met zijn bioscoopachtige stijl sterk denken aan eerdere titels als The Blue Planet en Planet Earth en heeft de boeiende dramatiek van een echte Attenborough-documentaire.

De dieren en de natuur zijn onmiskenbaar de hoofdrolspelers. Daarbij zorgt de modernste technologie voor een extra dimensie. De makers hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de allersnelste high-speed digitale fotocamera’s, waarmee tot maar liefst 1000 beelden per seconde kunnen worden gemaakt. Het resultaat is adembenemend.

10 uur kijkplezier. Nu slechts 7,95!   600 minuten  Nederlands gesproken!

Ook interessant