Geen producten (0)
Nu tot 40% korting!
-30%
Christmas Candle (Nu 3,50 euro!)
 

Christmas Candle (Nu 3,50 euro!)

€ 4,99 € 3,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Prachtig kostuumdrama naar een verhaal van Max Lucado! Leverbaar voor slechts 3,99 maar wacht niet te lang met bestellen. Slechts 3,99 en 1,95 verzending! Tijdig bestellen is binnen enkele dagen in huis! Nederlands ondertiteld! OP=OP
Diep weggeborgen op het Engelse platteland ligt het pittoreske dorp Gladbury. Het verhaal gaat dat de dorpskaarsenmaker één keer in de 25 jaar bezoek krijgt waarbij éen van de kaarsen aangeraakt wordt. Degene die deze kaars op kerstavond aansteekt, ontvangt een wonder.
Maar in 1890 lijkt daar een einde aan te komen door de komst van elektriciteit. Als David Richmond, een jonge en vooruitstrevende dominee, in het dorp arriveert, ontdekken de dorpsbewoners een nieuwe vorm van wonderen: goede daden doen en vriendelijk zijn voor de ander.
Als David pogingen doet het dorp te moderniseren, vindt hij de oude kaarsenmaker op zijn pad. Deze doet er alles aan de 'erfenis van de Christmas Candle' levend te houden. Als de bijzondere kaars op onverklaarbare wijze verdwijnt, beleven de dorpsbewoners een kerstfeest dat ze nooit meer zullen vergeten.
Gebaseerd op een hartverwarmend verhaal van Max Lucado in de stijl van Charles Dickens, met Susan Boyle (Britian's Got Talent) als een van de dorpsbewoners
 
Speelduur: 100 minuten! Let op: Actieprijs is 4,99, maar nu 3,50! En slechts 1,95 verzendkosten!