Geen producten (0)
 

Mannen ensemble, Urker - The Rhytm of Life DVD+ gratis CD

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

DVD opnamen op IJsland: Spectaculair en opwindend! Dirigent Pieter Jan Leusink over deze bijzondere lokatie: Nergens ter wereld is de aarde zo buitenaards, ongerept, spectaculair en opwindend!

Bonus: ‘de making off’
Als bonus een programma met beelden van de audio opnamen, de reis, het hotel en tijdens de opnamen. Zingen in Urker klederdracht in een vol vliegtuig! Een zanger die tot Viking wordt geslagen. Dit mag u niet missen!
Gratis een groot formaat Full-Colour poster! U ontvangt de DVD + CD met als inlegvel (gevouwen) een full-colour poster van 60 cm breed en
54 cm hoog.

Op de voorzijde de spectaculaire waterval bij Gullfoss!
Op de achterzijde een landkaart van IJsland waarin aangegeven de opname lokaties. U krijgt zo een indruk van de hele reis. Inclusief beschrijving van de 18 opname lokaties en de complete teksten van de liederen.

De DVD opent met ‘Houd mij Vast’, het lijflied van het Urker Mannen Ensemble. Naast bekende liederen ook het beroemde Hallelujah Chorus uit de Messiah van Händel. In een prachtig arrangement van ‘The Holy City’ komen de geweldige kwaliteiten van de mannenstemmen extreem naar voren. Bijzondere spirituals en klassieke composities maken ‘The Rhythm of Life’ compleet!

Urker Mannen Ensemble
Bestaat uit zangers met een geschoolde stem en grote ervaring als koorzanger. Sinds september 2000 staat het unieke gezelschap onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. De zangers kregen grote bekendheid door hun TV optreden in het kader van de herdenking van de ramp in Volendam. Het Urker Mannen Ensemble geeft jaarlijks meer dan 50 concerten, maakt CD’s en DVD’s en is veelvuldig te zien in het programma ‘Nederland Zingt’. In 2008 ontving het Urker Mannen Ensemble een gouden cd voor ‘Een lied voor mijn Koning’. De optredens worden gegeven in de traditionele Urkerdracht wat een extra dimensie geeft aan het geheel. Het repertoire bestaat naast de traditionele liederen uit klassieke composities en negro spirituals, waarbij tijdens concerten duidelijk wordt dat men ook uitvoeringtechnisch een hoog niveau aan kan.

Urker Mannen Ensemble
The Bach Orchestra of the Netherlands
Jan Lenselink, piano
PIETER JAN LEUSINK

Tracklist ‘The Rhythm of Life’
1. Houd mij vast 4.03
2. Jezus die mijn ziel bemint 3.43
3. Ziet in blinde razernij 3.39
4. ‘t Scheepken onder Jezus’ hoede 2.16
5. Samen te dienen 2.59
6. Hallelujah - G.F. Handel 3.33
7. Tebe pojem 2.34
8. God and God alone 3.34
9. Morning has broken 3.16
10. The Holy City 4.15
11. Standin’ in the need of prayer 2.13
12. Nobody knows 2.52
13. When the Saints 1.59
14. Lisa Mine 2.43
15. Scarborough Fair 3.40
16. Bènia Calastoria 3.00
17. Tiritomba 3.01
18. The Rhythm of Life 3.23

Laatste exemplaar, zeer mooi, CD + DVD