Geen producten (0)
-40%
Schippers speler en zijn Speler en zijn gezin Schippers, W. - De speler en zijn gezin
1 2 3
 

Schippers, W. - De speler en zijn gezin

€ 14,95 € 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-10244
EAN code 9789461150660
Omschrijving

Leverbaar!  Udo Walstein valt vanuit het raam van zijn slaapkamer bij het kijken naar zijn sneeuwpop in de achtertuin. Hierdoor levenslang verminkt, wordt hij als kantoorklerk in het bedrijf van zijn vader te werk gesteld. Omdat zijn vader alleen niet in staat blijkt de zaak rendabel te houden, komt er een compagnon in de persoon van Florus van Hesten, die het personeel hard laat werken. Udo wordt hiervan de dupe en besluit zijn muzikale talenten als violist te beproeven door op zoek te gaan naar een baan in het buitenland.

In Brussel lijkt het op een totale mislukking uit te lopen. Er komt een keer ten goede als hij met de begeleiding van zijn viool een feest opluistert in het hotel, waar hij bivakkeert.

Samen met een Praagse zanger en Tiroler jodelaar vormt hij een succesvol trio. Op hun rondreis bezoeken ze Parijs. In Wenen haalt Ubo zijn diploma als volleerd violist en wordt hij heel beroemd.

Op de terugtocht naar huis moet hij nog optreden in Brussel. Daar wachten de vroegere boekhouder van zijn vader en zijn knappe dochter hem op. Het wordt een ontroerend weerzien en hij maakt trouwplannen met zijn jeugdvriendin.

Nieuw!  Actieprijs!  actie Schippers assorti  actie2022