Geen producten (0)
1 2
 

Uil-van Golen, A. den - Kom terug mijn kind

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Jantine werkt op een leuk kantoor en heeft het daar erg naar haar zin. Met collega Hans van Straten kan ze het goed vinden en als deze vriendschap uitloopt in een 'verboden verhouding' weet ze wel dat het niet goed is, maar ze kan er geen weerstand aan bieden. Korte tijd later besluit Hans de relatie te verbreken en haar droom valt in duigen.
Een vakantie met een reisgezelschap doet haar goed, maar de vriendschap met de chauffeur van de groep, loopt opnieuw op een teleurstelling uit.
Het is maanden later, als ze met haar ernstig zieke nichtje regelmatig het ziekenhuis bezoekt. Ze is een grote steun voor haar. Jantine raakt erg onder de indruk van de jonge arts Arco de Geer, maar hij schijnt niet veel belangstelling voor haar te hebben. Toch blijkt de werkelijkheid anders te zijn en Jantine is overgelukkig als Arco haar voor een concertavond uitnodigt. Ze blijven elkaar zien, maar ook ontstaan er steeds meer irritaties, waardoor ze besluiten een paar maanden afstand te nemen van elkaar. In die maanden gebeuren er zoveel onverwachte dingen, dat zowel het leven van Jantine als dat van Arco, een totaal andere wending krijgt

215 pag. gebonden. in zeer mooie staat!