Geen producten (0)
-27%
Actie 5 - Set Augustinus Evert Barten / Sijmen Nentjes
 

Actie 5 - Set Augustinus Evert Barten / Sijmen Nentjes

€ 29,85 € 21,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Augustinus voor jongeren, 2 boeken voor een mooie prijs! 19,95 standaard voor de prijs van het boek van Evert Barten en wij verkopen het boek van Sijmen Nentjes 'Augustinus en jij' standaard in de winkel nu voor 195 cent! 2 boeken over Augustinus kost u dus slechts € 21,90. OP=OP

Augustinus' Belijdenissen uitgelegd.
Waar komt het kwaad vandaan?
Heeft God de zondeval gewild?
Hoe zie ik Gods leiding in mijn leven?
Hoe kan ik ooit tot God komen?
Komen deze vragen je bekend voor? Eeuwen geleden stelde de bekende kerkvader Augustinus (354-430) ze ook al. Hij schreef erover in zijn bekendste boek, de Belijdenissen. Mensen die, net als hij, van het christelijk geloof waren afgedwaald, wilde hij erdoor tot inkeer brengen. Hij wilde zoekers helpen. En mensen die, net als hij, mochten weten dat God Zelf hen had opgezocht, wilde hij versterken in het geloof.
Neem en lees is een weergave van Augustinus' bekendste boek in de taal van nu. Op een eigentijdse manier en aan de hand van een vraaggesprek met Augustinus kun je de rijkdom van de Belijdenissen leren kennen.
Om de Belijdenissentoegankelijker te maken, zijn ze door Evert Barten herschreven. Hij heeft dat op een bijzonder goede manier gedaan. Mijn bede is dat iedere lezer van deze vereenvoudigde weergave een pelgrim wordt op reis naar het nieuwe Jeruzalem.

156 pag. gebonden. Nieuw! Nu van 30,85 voor slechts 21,90. 9 euro voordeel dus!