Geen producten (0)
-33%
Scannen0158 11
 

Voorde, Els ten Voorde - Vallei vol tranen

€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-17889
EAN code 9789076466651
Omschrijving

In Vallei vol tranen van Els ten Voorde komt Jack door de dood van een paard er achter dat zijn baas in een bijzondere relatie tot hem staat.
Tegen de reusachtige Rocky Mountains ligt Max' paardenranch, een prachtige plek waar veel paarden hun laatste dagen doorbrengen. Max is een zwijgzame man die op indrukwekkende manier met paarden om kan
gaan. Jack komt als zelfstandig veearts vaak op de ranch van Max. Ook in zijn vrije tijd is Jack er te vinden. Op de rivier ten noorden van de ranch gaat hij regelmatig kanoën. Als Jeremy, een psychiatrische patiënt die tijdelijk bij Jacks ouders woont, met Jack meegaat om te kanoën, wordt door een ingrijpende gebeurtenis het leven van Jack voorgoed veranderd. De band met Max verstevigt en wordt wel heel bijzonder als Max bij de dood van zijn lievelingsmerrie over zijn verleden begint te vertellen.
Door haar werk in Noord-Amerika is de schrijfster in aanraking gekomen met Indianen. Ze verdiepte zich in hun leefgewoontes en hoorde bijzondere verhalen, die zij nu gebruikt in haar boeken.
Els ten Voorde (1975) is getrouwd, heeft drie kinderen en is lerares Engels.

Uitg. de Ramhoorn, 237 pag pb Nieuw! Slechts 5,95