Geen producten (0)
 

Austin, Lynn - De Plantage (Verrassend verhaal!)

€ 24,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-2384
EAN code 9789029725019
Omschrijving

De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij en Josephine Weatherly keert met haar moeder Eugenia terug naar hun plantage in Virginia. De oorlog heeft er zijn verwoestende sporen achtergelaten: haar vader en broer leven niet meer en van hun huis, landerijen en hun weelderige leventje is vrijwel niets meer over. Van hun vroegere bedienden bleef alleen Lizzie hun nog trouw. Samen gaan ze aan het werk om White Oak plantage weer op te bouwen. Maar Josephine wordt verteerd door bittere haat...

Lynn Austin koesterde altijd al een diep verlangen om te schrijven, maar jarenlang kwam het er niet van. Toen ze naar Canada verhuisde vanwege het werk van haar man, gebruikte ze de lange winters om te gaan schrijven. Tegenwoordig is ze full-time auteur en houdt ze regelmatig lezingen.
 
Austin is een echt familiemens. Een levendig gesprek tussen Lynn, haar moeder en haar 98-jarige oma over de veranderde rol van de vrouw in de loop der jaren, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste grote roman: Eva’s dochters. Ze is blij verrast met het succes van haar boeken in Nederland, waar al 120.000 exemplaren hun weg naar de lezer vonden.
 
Lynn Austin woont met haar man Ken in de buurt van Chicago. In haar vrije tijd geniet ze van lezen, wandelen, de concerten van haar man bezoeken en zo veel mogelijk oude ruïnes bekijken.

Uitgeverij Voorhoeve, 464 pagina's pb. Nieuw!