Geen producten (0)
-50%
Bennekom, T.W. van - Ouder worden: Zegen en zorg
 

Bennekom, T.W. van - Ouder worden: Zegen en zorg

€ 15,90 € 7,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Een fijnzinnig en pastoraal geschreven boek voor ouderen en die hen omringen.

Zegen en zorg. Zo wordt het ouder worden vaak ervaren. Bij de een valt meer de nadruk op zorg dan op zegen. De ongemakken van het ouder worden doen zich steeds sterker voor. Bij de ander ligt de nadruk meer op zegen, als men kras en relatief gezond blijft. Tot op heel hoge leeftijd zie je mensen gaan en staan waar ze willen.
In de loop van de tijd is er heel wat geschreven over het ouder worden. De auteur benadert het onderwerp allereerst vanuit de Bijbel. Wat zegt Gods Woord over ouder worden? Daarnaast heeft hij dit boek geschreven vanuit ervaringsverhalen: over de zorgen, de mogelijkheden, maar ook over gevoelens die horen bij het ouder worden.
Kerkvader Augustinus zei eens: een mens wordt niet wijzer door ouder te worden, maar door Gods genade. Dan zal ook in de laatste levensfase Gods trouw blijven dragen en redden.

Ds. T.W. van Bennekom (1945) is hervormd emeritus predikant. Hij diende de hervormde gemeenten van Ooltgensplaat, Scherpenzeel (Gld.), Goes, Hilversum en Rijssen. Daarna was hij van 2003 tot 2009 als verpleeghuispredikant verbonden aan "De Samaritaan" in Sommelsdijk.

126 pagina's geb. Nieuw! Nu van 15,90 voor slechts 7,90.