Geen producten (0)
 

Klinken, Jan van - Openhartig (Aanbieding!)

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Aanbieding!  Nu van 14,90 voor slechts 6,95

We weten veel meer van koningin Beatrix dan we altijd dachten. Die verrassende conclusie komt onmiskenbaar uit dit boek naar voren.
Het omvat de vier (uitgebreide) interviews die onze vorstin gedurende de afgelopen kwart eeuw gaf en dan opgesplitst in een 24-tal thema’s: de majesteit als gewoon mens, haar voorbereiding op het koningschap, haar rol als moeder, haar turbulente huwelijksdag, prins Claus als toeverlaat en adviseur, haar ervaringen in tijden van tegenspoed en verdriet, haar grote passie (boetseren), de uitpuilende agenda, haar geloof en zo nog een vijftiental deelthema’s.
Over tal van onderwerpen is de koningin opmerkelijk openhartig. Zo blijkt hoe moeilijk ze het had met haar voorbestemde rol als vorstin, hoe hoog ze de lat legt voor zichzelf en haar omgeving, hoe gelukkig haar leven was in de luwte van Drakensteyn, hoe eenzaam het is geworden na de dood van Claus, hoe ze geniet van de bezoeken in het land, hoe moeilijk de overgang naar Den Haag was, hoe ze zich weg kan cijferen en hoe ze zich gesteund weet door haar geloof. Zo leren we Beatrix kennen op een wijze die zich niet eerder heeft aangediend.
De vele foto’s maken het persoonlijke beeld van onze koningin compleet.

150 pag. gebonden. Nieuw!