Geen producten (0)
 

Gabhart, Ann H. - De zoekers / Buitenstaanders

€ 12,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Nu  de set van twee delen voor slechts 12,95. De zoekers:
Kentuky: 1861. Charlotte Vance is de enige dochter van een prominente senator. Ze leidt een luxe leventje, heeft trouwplannen en weet precies wat ze wil.
Haar rustige leven wordt ernstig verstoord wanneer haar verloofde aankondigt dat hij zich wil aansluiten bij de Shakers, een religieuze gemeenschap. Hij zet daarmee hun toekomst op het spel, want bij de Shakers zijn liefdesrelaties verboden.
Wanneer haar vader plotseling hertrouwt met een veel jongere vrouw, neemt Charlotte een heftige beslissing: in een poging haar stiefmoeder te ontlopen en haar verloofde terug te winnen, sluit ze zich ook aan bij de Shakers. Dit blijkt een stap met onverwacht gevolgen. In de Shakergemeenschap ervaart Charlotte een rust die ze nooit eerder heeft gekend … en vindt ze onverwachte liefde.

De buitenstaanders:
Het is het begin van de negentiende eeuw. De 22-jarige Gabriëlle Hope heeft een gave: zolang ze zich kan herinneren, krijgt ze visioenen. De Shakergemeenschap van Harmony Hill waar Gabriëlle en haar moeder toe behoren, is erg blij met haar gave. Maar de jonge vrouw ervaart het zelf meer als een vloek dan een zegen.
Als ze een visioen krijgt over een man in doodsnood, wordt de hulp van een plaatstelijke dokter buiten Harmony Hill ingeroepen. Zijn komst staat aan het begin van een reeks gebeurtenissen die Gabriëlles trouw aan de Shakers op de proef stellen.

Als ze toegeeft aan een verboden liefde voor deze man uit de buitenwereld, moet Gabriëlle een keuze maken. Ligt haar toekomst bij deze eenvoudige gemeenschap? Of zal ze haar broeders en zusters verlaten voor een wereld vol onzekerheden?

Nu van 40 euro voor slechts 12,95. OP=OP!