Geen producten (0)
1 2
 

Belder, ds. J. - Je staat er niet alleen voor

€ 9,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKHG-19958
EAN code 9789492831057
Omschrijving

Mantelzorger zijn heeft mooie, maar vaak ook moeilijke kanten. Het kan fijn zijn om mensen die je dierbaar zijn te helpen. Maar tegelijk vraagt het ook veel van je. Je kunt daardoor als mantelzorger gemakkelijk overbelast raken.
Dit boek is bedoeld als steuntje in de rug voor mantelzorgers. Het wil bemoediging, inspiratie en herkenning bieden. Er komen verschillende emoties aan bod die je als mantelzorger kunt ervaren: dankbaarheid en vreugde, maar ook boosheid, eenzaamheid en verwarring.

De overdenkingen zetten je stil en laten je met andere ogen kijken naar je taak als mantelzorger en de rol van het geloof daarin. De vragen helpen je om je gedachten te verwoorden. De praktische tips en informatie geven je concrete handvatten.
Want … je staat er niet alleen voor!
De teksten zijn geschreven door Geertje Bikker, in samenwerking met de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV). Met overdenkingen van ds. J. Belder, ds. J. de Jong, ds. K. Molenaar, ds. A. Teeuw, Tineke Tuinder-Krause, ds. P. Vermaat, Lieneke van Vuuren en drs. Anne Westerduin-de Jong.

Uitg. 113 pag. gebonden, nieuw!