Geen producten (0)
 

Both, Dick - Nehemia - Bidder Bouwer Leider

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTDi-25638
EAN code 9789087182816
Omschrijving

Wie is Nehemia, de biddende en bouwende leider die zo authentiek en natuurlijk leiding gaf in enorm complexe omstandigheden? In dit boek volgen we Nehemia op de voet. We kunnen veel leren van Nehemia, ook al functioneerde hij in een totaal andere context dan de leider in kerk, school, zorgorganisatie of bedrijf nu.

We kunnen van hem leren als mens, als christen, maar zeker ook als leider! Al lezend kijken we in de spiegel. Tot lering, tot navolging, tot opscherping.

In de hectiek van alledag is het van groot belang gevoed, geïnspireerd te worden. Juist ook als leider. Om scherp te zijn, moet je opgescherpt worden.

Om nieuwe impulsen te kunnen geven, heb je zelf impulsen nodig. Om vrucht te hebben op je werk als leider is het nodig te putten uit de Bron. Dit boek is geschreven voor leiders die als christen leiding (willen) geven.

Drs. D.D. (Dick) Both begon zijn loopbaan in het basis- en voortgezet onderwijs. Momenteel is hij werkzaam als (interim)directeur, coach en trainer vanuit het organisatieadviesbureau Both & De Bruijn. 

Uitg. de Banier, 238 pag. gebonden, Nieuw!