Geen producten (0)
 

Stam, Dagmar - My house (Engels)

€ 12,60 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKEBBk-27543
EAN code 9789461200860
Omschrijving

Tom wil graag zijn hius laten zien. Het staat in Engelant en heeft een heleboel kamers. Maar... hoe worden die in het engels genoemd? my house hoort bij de serie: my name is Tom. Kinderen in de laagste groepen van de basischool leren op een speelse manier Engels en pikken een vreemde taal gemakkelijk op. Engels is Cool!

Het prentenboek My House kan op school voorgelezen worden in de kring, maar ook thuis door vaders en moeders. De herkenbare illustraties zorgen ervoor dat kinderen gemakkelijk nieuwe Engelse woorden leren.

Dankzij de cd kunnen kinderen het boek ook zelfstandig bekijken en luisteren. De cd is ingesproken door een native speaker en bevat naast het verhaal ook drie vrolijke Engelstalige liedjes.

Dagmar Stam is  één van Nederlands meest succesvolle ilustratoren. Klaas Hoorn is opleidingsdocent Engels aan pabo De Marnixacademie.

Klik HIER voor het werkboek behorend bij deze uitgave

Uitg.Groen, Nieuw! 24 blz. gebonden.  De laatste stuks, OP=OP - Gaan niet door de brievenbus en daarom minimaal 30 euro totaal te bestellen excl. verzendkosten, anders 2,95 verzkst. extra

 Vanaf 4 jaar