Geen producten (0)
 

Stam, Dagmar - My family (Engels)

€ 12,60 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKEBBk-3053
EAN code 9789461201300
Omschrijving

Tom woont in Engeland, samen met zijn papa, mama, zusje Suzy, broertje John, opa en oma. En de hond en de poes natuurlijk! Tom is een heel gewoon jongetje. Maar ... Tom spreekt Engels!

Het prentenboek My family kan op school voorgelezen worden in de kring, maar ook thuis door vaders en moeders. De herkenbare illustraties van Dagmar Stam spreken hun eigen taal en zorgen ervoor dat kinderen gemakkelijk nieuwe Engelse woorden leren. Dankzij de cd kunnen kinderen het boek ook zelfstandig bekijken en beluisteren. De cd is ingesproken doo een native speaker en bevat naast het verhaal ook drie vrolijke Engelstalige liedjes.

My family hoort bij de serie My name is Tom. Kinderen in de laagste groepen van de basisschool leren op een speelse manier Engels en pikken een vreemde taal gemakkelijk op. Engels leren is cool!

Groend  Educatief, gebonden. Nieuw!   Klik HIER voor het werkboek behorend bij deze uitgave  De laatste stuks, OP=OP - Gaan niet door de brievenbus en daarom minimaal 25 euro totaal te bestellen excl. verzendkosten

De CD's die er vroeger bij werden geleverd zijn er niet meer, derhalve heeft de uitgever besloten de prijs te verlagen naar 12,60 en niet de CD meer te herdrukken