Geen producten (0)
 

George, Jim - Een echtgenoot naar Gods hart

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKHG-22425
EAN code 9789077669327
Omschrijving

Twaalf dingen die van levensbelang zijn voor je huwelijk. Wat is er nodig voor een geweldig huwelijk? Een fantastisch huwelijk is binnen het bereik van elke echtgenoot ? en het is lang niet zo moeilijk te verwezenlijken als je misschien denkt...

In Een echtgenoot naar Gods hart wijst Jim George je op kleine manieren waarop je grote resultaten kunt boeken. Ze zijn gebaseerd op duidelijke en eenvoudige prioriteiten die God in de Bijbel aangeeft ? en ze zullen eraan bijdragen dat?
* je een betere echtgenoot wordt
* jij en je vrouw als team samenwerken
* je communicatie met je vrouw verbetert
* je huwelijk en je familierelaties intenser worden
* jij en je vrouw meer plezier hebben samen

Bijzonder waardevol zijn de gedeelten ?Kleine dingen die een groot verschil maken? aan het eind van elk hoofdstuk. Je zult je erover verbazen hoe kleine stappen in de juiste richting, kunnen leiden tot veel meer voldoening in je huwelijk.

Geef je vrouw ?Een echtgenote naar Gods hart?, geschreven door Elizabeth George, en groei dichter naar elkaar toe.
Jim George, auteur van o.a. Een man naar Gods hart, is afgestudeerd aan Talbot School of Theology. Gedurende 25 jaar heeft hij verschillende pastorale taken vervuld en gedoceerd aan The Master?s Seminary. Hij en zijn vrouw, Elizabeth, zijn vijfenveertig jaar getrouwd en ze hebben kinderen en kleinkinderen.

Uitg. Grace Publishing House, 206 pag. pb. Nieuw!