Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 8 - Blijf bij mij

€ 22,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-1632
EAN code 9789026607882
Omschrijving

LET OP: Deel 9 staat ook op onze site! Bestel tegelijk en ontvang ze direct. Bestelt u minimaal 2 Maaike en Domenico delen dan ontvangt u de verzendkosten retour

Blijf bij mij!   Maaike en Domenico gaan naar Berlijn.... Maar passen ze ook goed bij elkaar ?

Ook nu heeft de uitgever aangegeven nog een beperkte oplage in de oude omslagen te drukken. Wees er dus snel bij. Deel 9 staat dus op onze site en is ook te bestellen.

Een nieuwe fase is aangebroken in de relatie van Maaike en Dornenico. Ze vertrekken samen naar Berlijn! Maar daar loopt alles niet echt van leien dakje. Maaike wil nieuwe mensen leren kennen, maar Domenico heeft daar totaal geen behoefte aan, en vindt het gezelschap van Maaike meer dan genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ze toch wel heel verschillend zijn. Is hun relatie sterk genoeg om dit te overbruggen?

Zorg dat u deze niet mist. Er is grote vraag naar de omslagen en reserveer tijdig uw exemplaar.

De inmiddels 9-delige serie is het verhaal over de beetje naïve en verlegen Maaike en de wilde en ontembare Domenico. Maaike is enigst kind, haar vader is Dokter er haar moeder helpt in de praktijk bij haar vader, Maaike is een echte dromer en einzelganger waardpoor ze op school buiten de groep valt. Domenico is een bendeleider die veelal met zijn tweelingbroer Mingo op straat rondzwerft, wanneer Domenico het op zijn huidige school te bont maakt, wordt hij overgeplaatst en komt hij bij Maaike in de klas terecht. Dat is het begin van een hechte vriendschap die niemand verwacht had, niet iedereeen is even blij met deze vriendschap, Maaike's ouders maken zich zorgen om maaike's welzijn en vrienden van Domenico denken dat hij een watje wordt.

Hoewel de vriendschap hecht is, is het niet makkelijk, Domenico is een jongen met veel problemen die hem allemaal bovenm het hoofd groeien, Maaike probeert hem in alles te helpen maar dat laat Domenico maar moeilijk toe. Het rustige leven van Maaike raakt in een stroomversnelling terwijl het onstuimige leven van Domenico stabieler wordt.

Negen delen lang slepen ze je mee in spannende, dramatische, romantische en bijzondere gebeurtenisssen. Het eind van elk deel geeft je het gevoel dat je afscheid moet nemen van een vriend die je een lange tijd niet zal zien,...want je moet wachten tot het volgende deel verschenen is. Deel 9 is het laatste deel. Zorg dat je deze delen in de oude omslag niet mist en bestel deze en de andere delen bij Tolle Lege

Uitg.  Callenbach, ca 352 pag. pb. € 17,95