Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 7 - Dubbel verliefd

€ 22,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode 8161
EAN code 9789026605888
Omschrijving

Hij is er weer! Deel 7 in de oude kaft! OP=OP! Dubbel verliefd....  Een beperkte oplage in de oude kaften verkrijgbaar zodat eventje alle delen weer verkrijgbaar zijn in de prachtige oude kaft! Nu 15,00 + 2,95 verzkst. Daar de site prijs qua verzendkosten niet aangepast kan worden, is de verdeling 15,95 voor het boek en 1,95 voor de verzendkosten. Tov de oude prijs heeft u dus de verzendkosten GRATIS! WEES ER SNEL WANT OP=ECHT OP!  Bestelt u minimaal 2 Maaike en Domenico delen dan ontvangt u de verzendkosten retour

Eindelijk... ze zijn verloofd! Deel 7 in de Maaike en Domenico-serie. Een nieuwe fase in de relatie van Maaike en Domenico is aangebroken: Domenico heeft haar onverwachts ten huwelijk gevraagd.  Samen willen ze vakantie vieren op Sicilië, ver van alle stress - denken ze. Maar zoals altijd loopt het weer anders dan verwacht. Terwijl ze op de motor het eiland doorkruisen, duiken onverwachte zaken uit Domenico's verleden op, die een nieuw licht werpen op zijn persoon. Maar dan volgt een nieuwe afslag: Berlijn!

Nieuw! Nu weer in de oude kaft met beperkte oplage. OP=OP

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Pas dan is uw bestelling definitief.