Geen producten (0)
 

Spaghetti aan het plafond... Hoe krijg ik mijn kind gezond aan het eten?

€ 7,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKKo-22857
Omschrijving

'Herken je het gevoel van geluk als de kinderen tevreden aan tafel zitten en smakelijk genieten van hun tomatensoep, pasta, kipkluifje of gewoon een boterham met pindakaas?' Wie herkent het niet dat kinderen vaak weigeren mee te eten en alleen maar dat ene of alleen maar snoep willen eten? 

Spaghetti aan het plafond is een lees/kookboek met als thema 'kind & voeding', waarin bekende ouders en grootouders vertellen over hun ervaringen aan tafel. Dit levert een reeks anekdotes, favoriete recepten en tips voor alle andere ouders en verzorgers op. Voedingsdeskundigen gaan in op verantwoord eten voor kinderen van 2 tot 12 jaar. 

Voeding is heel belangrijk voor het welzijn van kinderen.... De schrijfster schuift aan bij: prins Maurits & prinses Marilène, Angela Groothuizen, Robert ten Brink, Anita Witzier, Ed Nijpels, Arnold Vanderlyde, Barry Atsma, Erik van der Hoff, Frank Groothof, Henkjan Smits, Isa Hoes & Antonie Kamerling, Jochem van Gelder, Jonnie & Thérèse Boer, Karin de Groot, Leontine Borsato, Marjolijn Touw, Rick Engelkes, Jeroen Latijnhouwers, Rik Felderhof en Willeke Alberti.

Uitg. 196 pag. pb, zeer mooi!