Geen producten (0)
 

Klinck, Willianne - Puur koken zonder pakjes Smakelijck deel 1

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKKo-25143
EAN code 9789082075090
Omschrijving

IN HERDRUK! Puur koken – Zonder pakjes
Dit kookboek is tot stand gekomen op aanvraag. Al jaren maak ik gerechten na van de bekende pakjes – en – zakjes uit de supermarkt. Deze gerechten vallen zo in de smaak dat ik ze heb gebundeld in dit kookboek. Veel recepten zijn dus al beproefd en gekeurd en zo nodig aangepast.

Koken zonder pakjes en zakjes is niet moeilijk. Als je een fijne basisvoorraad hebt dan kun je volop aan de slag en zelf je eigen kruidenmixen en maaltijden samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak, maar zonder teveel zout, smaakversterkers, suikers en andere onnodige toevoegingen.

Gewoon terug naar de basis. Echt koken, zonder pakjes. Puur, simpel en smaakvol. Koken met verse ingrediënten geven zoveel meer smaak dan een poedertje uit een pakje.

De meeste gerechten heb ik zoveel mogelijk volgens het pakje of zakje nagemaakt. Ik geef bij de recepten tips hoe je het kunt aanvullen met meer groenten, hoe je een gerecht vegetarisch kunt maken of hoe je het omzet naar zuivelvrij, glutenvrij of volledig plantaardig. Zo kun je de recepten aanpassen naar eigen smaak en dieetwensen.

Ik hoop dat ik je in dit boek weer genoeg inspiratie geeft om lekker te kokkerellen voor jezelf, je gezin, vrienden en familie en voor iedereen die van puur en lekker eten houdt!

Liefs, Williene

IN HERDRUK!

Uitg. 250 pag. Nieuw!