Geen producten (0)
 

Borger, Arjet - Saar en Jop 1 (identiteit & vriendschap)

€ 15,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKPr-9319
EAN code 9789033834141
Omschrijving

Saar en Jop is een prentenboek om met jonge kinderen (3+) in gesprek te gaan over thema's als identiteit, vriendschap en intimiteit. Door hier met hen over te praten, kan ieder kind ontdekken hoe uniek en kostbaar hij of zij is.

Saar gaat een nachtje bij Jop logeren. Voor het slapen gaan lezen ze een verhaal, 's ochtends ontbijten ze en daarna kunnen ze de hele dag samen spelen. Speel je met hen mee?
Op een drietal plekken wordt het verhaal 'onderbroken' door een praatplaat. Laat kinderen hun vragen stellen en geef eerlijk antwoord. Hiermee help je ze om bewust te worden van wie ze zijn. Ook worden zij zich bewust van de keuzes die ze maken en waarom zij die maken.

Geschikt voor ouders en verzorgers, maar ook leerkrachten, consultatiebureaus, verloskundigen, kinderpsychologen en andere vakmensen die zich op het welzijn van kinderen richten. Saar en Jop is uitgegeven in samenwerking met Kwintessens uitgevers. Het boek sluit namelijk goed aan bij lesmethodes voor scholen over intimiteit en seksuele vorming.
Zie ook de bijbehorende website www.saarenjop.nl voor gesprekstips, informatie over seksualiteit bij kinderen, kleurplaten, bijbelvoorbeelden en nog meer! Bekijken dus! Een prentenboek van 21*21 cm.

'Kinderboek over Saar en Jop, die een nachtje gaan logeren en samen spelen. Bevat vragen voor kinderen van 3 tot 4 jaar en 5 tot 6 jaar, waardoor ouders met kinderen in gesprek kunnen gaan over identiteit, vriendschap en intimiteit.'
Recensie Reformatorisch Dagblad

32 pag. gebonden. Nieuw!