Geen producten (0)
 

Borger, Arjet - Saar en Jop 2 (Praten over seksualiteit)

€ 15,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKPr-9354
EAN code 9789033834158
Omschrijving

Veel ouders ervaren een gesprek over seksualiteit met jonge kinderen als een enorme opgave. Toch is iedereen het erover eens dat je niet pas met seksuele voorlichting kunt beginnen als kinderen tieners zijn. Maar hoe begin je, wat vertel je wel?

Saar en Jop is een prentenboek dat ouders en opvoeders helpt om met kleuters in gesprek te gaan over hoe een baby ontstaat en groeit in de buik. Het herkenbare verhaal brengt het onderwerp op een natuurlijke manier ter sprake. Het geeft basisuitleg in woord en beeld, maar laat ruimte voor ouders om het gesprek met hun kind op eigen niveau te voeren. De kijkplaten kunnen daarbij hulp bieden.

Dit prentenboek sluit aan bij de belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar. Het gaat in op de verschillen tussen mannen en vrouwen en op de vraag hoe nieuw leven ontstaat. Een praktisch boek dat helpt op een tedere manier het gesprek over seksualiteit aan te gaan.

Eerder verscheen Saar en Jop Over identiteit, vriendschap en intimiteit. Dit boek is gericht op 2-5 jarigen >> http://www.refoboek.com/webshop/nieuwe-boeken/prentenboeken/detail/9319/borger-arjet---saar-en-jop-identiteit--vriendschap.html

"Op een eenvoudige en aansprekende manier horen Saar en Jop hoe hun lichaam zal veranderen bij het groter worden en hoe kinderen ontstaan als papa en mama van elkaar houden."
Reformatorisch Dagblad - 14 januari 2013; Sarina Brons-Van der Wekken

32 pag. gebonden. Nieuw!