Geen producten (0)
 

Davies, Benji - Bezig Beertje op de boerderij

€ 9,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKPr-9774
EAN code 9789025755317
Omschrijving

Alweer het 5de deeltje in deze serie voor stoere peuters. In dit verhaal gaat Bezig Beertje een dagje meehelpen op de boerderij. Hij mag de varkens voeren, eieren rapen en als uitsmijter nog een rondje op het paard rijden. Deze stevige kartonboekjes zijn ideaal voor peuterhandjes.

Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje helpen bij zijn klusjes op de boerderij. Na onder meer zijn dagjes als brandweerbeer en piratenbeer, gaat het kleine lachebekje nu aan de slag op de boerderij. Bezig Beertje voert varkens, telt eendjes en raapt eieren. De vrolijke en kleurrijke tekeningen zitten vol aanwijsbare details: lezertjes kunnen dieren herkennen, boerderijmaterialen ontdekken en locaties vergelijken. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft elk van de vijf spreads ook nog een bewegend element, dat door schuiven of trekken uitgevoerd wordt: soms schuift er iets uit de pagina, dan is er een verborgen vakje, en één keer is er zelfs een draaiing.

Ook verschenen: Bezig Beertje aan het werk, Bezig Beertje gaat op reis, Bezig Beertje blust de brand, Bezig Beertje vindt een schat.

Nieuw! 10 pag. gebonden. Nieuw!