Geen producten (0)
-50%
Levenslicht actie Kraus jr, Harry - Levenslicht
1 2
 

Kraus jr, Harry - Levenslicht

€ 19,95 € 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-12901
EAN code 9789462786554
Omschrijving

Wanneer ambitie regeert en er zelfs levens worden opgeofferd voor maatschappelijke belangen, wanneer het kwaad wordt aanbeden: is er dan  iemand die iets tegen deze duistere praktijken durft te ondernemen?

Brad Forrest is een jonge, overwerkte chirurg die het riskeert om alles - inclusief zijn mooie vrouwen zijn jonge zoon - te verliezen om een droomstap  in zijn carrière te kunnen zetten. Web Tyson, oprichter en hoofd van het
prestigieuze Crestview Women's and Children's Health Center, is hard op  weg om Surgeon General te worden - de hoogste positie in Amerika op het  gebied van gezondheidszorg. Tenzij openbaar komt wat er gebeurt in kamer  525 van het Crestview Women's and Children's Health Center ... Dan is er ook nog Lenore Kingsley, de rijke voorzitter van een groot farmaceutisch  bedrijf. Deze drie personen botsen in een vreemde keten van gebeurtenissen waarvoor ze zelf niet hebben gekozen en die ze geen van allen het hoofd  kunnen bieden. Wie is dan in staat om het verschil te maken?

Uitg. de Banier, 480 pag. pb. NIEUW!